مرکز فرهنگی هنری دولت آباد (نمین )

 این مرکز از سال 1384 فعالیت های فرهنگی ،هنری و ادبی خود را آغاز نموده است . همزمان با هفته دولت آباد، این مرکز با هدف آشنایی کودکان ونوجوانان با شهدای گرانقدر به ویژه شهدای نوجوان و تجلیل از مقام شامخ شهدا به نام  شهید قربانعلی پوراروج نام گذاری شد.



خدمات مرکز :

 

  کارگاه های هنری ویژه گروه های سنی ۴ سال کامل تا 17 سال

  اجرای فعالیت های فرهنگی ویژه اعضا حقیقی و مجازی 

  اجرای نمایش های عروسکی وتئاتر و نمایش فیلم

بخش های مرکز :

 

  دارای  کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر،

امکانات ویژه مرکز :

 

  سالن مطالعه کودک  و نوجوان

امکانات کارگاهی :

 

  کارگاه نقاشی /  کارگاه سفال 

خدمات فراگیر :

   

روز و ساعات فعالیت :

 

  مرکز در یک شیفت از 9 صبح الی 15 عصر -  روزهای زوج پسر و روز های فرد دختر

پرسنل :

 

  ۱ نفر مسئول مرکز - 1 نفر نیروی هنری – 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :

 

 داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه  20000 تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

نشانی :

 

  خیابان معلم -  کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان دولت آباد

تلفن :

 

  تلفن :  32347333

مسئول مرکز :

 

   خانم نرگس جعفر خانی 


در صورتی که علاقمند به حضور در فعالیت های این مرکز بطور مجازی هستید، برروی تصویر زیر کلیک کنید


 

 

  • 1403/08/30 - 21:15
  • تعداد بازدید: 67
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
با پرداخت به شاهنامه؛

طرح شاخص کتاب‌خوانی در مرکز شماره دو کانون اردبیل اجرا شد

در آخرین روز از سی و دومین دوره هفته ملی کتاب، آیین پایانی طرح شاخص کتاب‌خوانی با عنوان «از این پرده برتر سخن گاه نیست» در مرکز الگوی تربیتی و فرهنگی هنری شماره دو کانون شهرستان اردبیل برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان اردبیل، با برگزاری آیینی در عصر روز چهارشنبه ۳۰ آبان ماه ۱۴۰۳، طرح شاخص کتاب‌خوانی مرکز شماره دو کانون اردبیل که با اقتباس از اثر فاخر شاهنامه اجرا شده بود، با حضور مدیران کل آموزش‌وپرورش، نهاد کتابخانه‌های عمومی و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان به کار خود پایان داد.

ملیحه ملک‌زاده فرد مدیرکل کانون استان با بیان اینکه فعالیت‌های مراکز کانون کتاب محور است، گفت: برای کانونی‌ها همه روزها و هفته‌ها، هفته کتاب است و کتاب‌خوانی جز جدانشدنی از این مجموعه است.

وی با عنوان اینکه برای ساختن آینده خوب، بی‌نیاز از مطالعه نیستیم، اظهار داشت: تاریخ کشور با فرهنگی غنی از هنر و ادبیات فاخر نقش بسیار مهمی در توسعه و شکوفایی فرهنگ سرزمینمان دارد و شناخت از این تاریخ با مراجعه به کتاب‌ها و منابع دقیق اتفاق خواهد افتاد.

ملک‌زاده فرد با اشاره به اجرای طرح شاخص کتاب‌خوانی مرکز، تصریح کرد: کاری که اعضا و مربیان در فرایند چهار ماهه انجام دادند، کاری کیفی برای آشنایی کودکان و نوجوانان با اثر ارزشمند شاهنامه است.

مدیرکل کانون استان افزود: مطالعه، کسب دانایی و آگاهی از جهان پیرامون برای طی مسیر موفقیت در زندگی است و باید از این فرصت به بهترین شکل استفاده کرد.

کلام‌الله صفری مدیرکل آموزش‌وپرورش استان هم با اشاره به اجرای طرح‌های شاخص کتاب‌خوانی در مراکز کانون، گفت: حضور کودکان و نوجوانان در فرایند اجرای برنامه‌های مختلف این طرح‌ها که حاصل آن تولید محتوا و آثاری ارزشمند و قابل‌توجه بود، نشان از توانمندی‌ها و استعداد این نسل دارد که در سایه تلاش مربیان کانون پرورش‌یافته است.

وی با بیان اینکه آموزش‌وپرورش و کانون پرورش فکری تعاملات سازنده‌ای را برای خدمت به فرزندان این جامعه دارند، اظهار داشت: هنرآموزی و کسب مهارت‌های ادبی اعضای کانون موجب شکوفایی نسلی آگاه و افتخارآفرین در کشور خواهد بود.

قصه‌گویی، ‌نقالی، خوانش داستان و بازدید از نمایشگاه آثار از بخش‌های مختلف این آیین بود.

گفتنی است، طرح شاخص کتاب‌خوانی «از این پرده برتر سخن گاه نیست» که از اواخر تیرماه سال جاری آغازشده بود، در بخش‌های مختلف فرهنگی، هنری و ادبی و در قالب فعالیت‌های قصه‌گویی، ساخت تندیس، سفال‌گری، داستان‌نویسی، نقالی و نقاشی به معرفی شاهنامه پرداخته و اعضا را باشخصیت‌ها و داستان‌های این اثر فاخر ملی آشنا کرد.

کلمات کلیدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت